TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Kedlubnové chipsy s kari

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 40
  • STOB recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový5
Kedlubna300

Dochucovadla:

kari

Energetická hodnota celkem: 546 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 182 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na co nejtenčí kolečka, posypeme kari kořením, přidáme lžičku oleje a promícháme. (Případně lze olej vynechat a péct nasucho). Dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 160 °C dozlatova. Hmotnost hotových chipsů 45 g, EH na 100 g = cca 1200 kJ.

Hodnocení (19 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 02. 2018 08:29
zeleninové chipsy si připravuji, ale z kedlubny mně to ještě nenapadlo. Já ujíždím na celerových chipsech.
30. 11. 2017 19:52
Zajímavý recept z kedlubny, vyzkouším
30. 11. 2017 17:57
Zkusim
30. 11. 2017 17:51
Koupila jsem zeleninové chipsy, nechutnaly. Vyzkouším tu kedlubnu :-)
30. 11. 2017 06:25
Kedlubnu miluji. Tohle musím vyzkoušet.
29. 11. 2017 18:52
Zajímavý recept :-)
29. 11. 2017 18:38
zajímavý recept....
29. 11. 2017 10:01
To se mi zdá být škoda kedlubnů, zvlášť, když je musím kupovat.
28. 11. 2017 22:08
už se na to těším, díky
28. 11. 2017 10:24
Recept zajímavý , ale bohužel jsem alergická na kari,takže zůstanu u klasické přípravy kedlubny
28. 11. 2017 03:48
Raději si kedlubnu sním syrovou.
27. 11. 2017 23:31
To je tak jednoduché, z kedlubny by mne tedy lupínky připravovat nenapadlo.
27. 11. 2017 21:59
Zajímavý nápad. I když máme také kedlubny nejraději syrové, určitě to stojí za vyzkoušení.
27. 11. 2017 21:50
určitě vyzkouším
27. 11. 2017 19:29
Skvělý a zdravý nápad!
27. 11. 2017 17:59
Zrovna jsem koupila kedlubny, tak vyzkouším. Díky za tip.
27. 11. 2017 16:37
Vypadá to dobře,ale kedlubny máme nejraděi syrové.j
27. 11. 2017 16:37
Dobrý nápad vyzkouším
27. 11. 2017 08:48
Pořád jsem přemýšlela, co z kedluben a toto je supr nápad.
27. 11. 2017 06:58
to určite vyzkoušim.

Naši partneři